Güncel

Engelliler Başkan Hüseyin Üzülmez ile Gönüllerince Eğlendi

Kartepe Belediyesi, Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engellilere özel program düzenledi. Programda engeliler gönüllerince eğlendiler.

6 Aralık 2017 Saat: 15:00
Engelliler Başkan Hüseyin Üzülmez ile Gönüllerince Eğlendi
Engelliler Başkan Hüseyin Üzülmez ile Gönüllerince Eğlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Kartepe Engelsiz Yaşam Derneği ve ilçe genelinde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören 200 engelli çocuk ve aileleri için Ataevler Kültürr Merkezi'nde etkinlik düzenlendi. Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, engelli çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Bütün engellilerle yakından ilgilenen Başkan Üzülmez, öğrencilerin hepsine hediyeler vererek onlarla birlikte eğlendi.

Kartepe Belediyesi'nin düzenlediği programda konuşan Kartepe Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Derneği Başkanı Yavuz Acar; ''Engelli vatAndaşlarımızın sıkıntılarını anlatı p, olabilecek engelleri aşmak için belediyemizle beraber çalışmalarımıza devam edeceğiz. Engellilerimizin spor yapmaları çok önemlidir. Bu bağlamda Kartepe Belediyesi tarafından bizlere bu imkanlar verilmektedir. Ben buradan Sayın Belediye BHüseyin Üzülmez’e bizleri yılda bir gün değil her zaman hatırladıkları için teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Kartepe Belediye Başkan Hüseyin Üzülmez ise; ''Misafir etmekten büyük mutluluk duyduğum bütün engelli kardeşlerimi ve ailelerini 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile tertip ettiğimiz proğramımıza hoş geldiniz diyorum. Göreve geldiğim günden bu yana, iyi gün de kötü günde engelli vatandaaşlarımızı n ihtiyaaçları doğrultusunda, kanunların verdiği yetkiyle, kamusal görevimle ve ayzamanda insani  olarak da yanınızda olmaya, mutlulukları ve sıkıntıları paylaÅŸmaya, çözüm üretmeye gayret sarf ediyorum'' dedi.

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Eko Yaşam Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız